Elnöki köszöntő

Tisztelt látogatóink, kedves érdeklődők!

Köszöntöm Önöket a Magyar Asztalitenisz Szövetség nevében. Rendkívüli megtiszteltetésnek tekintjük, hogy több, mint három évtized után (1982) ismét asztalitenisz kontinensviadalnak adhatunk otthont Magyarországon.

Biztos vagyok benne, hogy az Európa-bajnokság megrebdezése új lendületet ad a magyar asztaliteniszsportnak, és megerősíti azt a fejlődési pályát, amelyen a sportág az elmúlt években elindult Magyarországon, hogy visszanyerhesse méltó helyét Európában illetve a világon. De ambíciónk nem áll meg itt, hiszen célunk, hogy ezzel az Európa-bajnoksággal elősegítsük az asztalitenisz európai fejlődését, közelebb vigyük ezt a nagyszerű sportágat a nézőkhöz, egész Európában, sőt új közönséget nyerjünk meg, és velük bővítsük európai asztalitenisz közösségünket.

Külön szeretném megköszönni a nemzetközi szövetségeinknek (ETTU, ITTF) a bizalmat, mecénásainknak és a kormánynak a támogatást, a segítséget, hiszen nélkülük nem sikerülhetne az Európa-bajnokság megrendezése.

Remélem, hogy a kedves érdeklődőknek és látogatóknak is leglább annyi örömet fog okozni ez az Európa-bajnokság, mint amennyi energiát, lelkesedést és elhivatottságot mi a verseny megrendezésébe fektettünk.

Üdvözlettel,
Nátrán Roland a Magyar Asztalitenisz Szövetség elnöke

natran_roland


'