Főtitkári köszöntő

Tisztelt Látogatóink!

Kedves Érdeklődők!

Köszöntöm Önöket a Magyar Asztalitenisz Szövetség által rendezett 2016 Liebherr ITTF Asztalitenisz Európa-bajnokság honlapján!

Az Európa-bajnokság megrendezése egy igen fontos mérföldkő a Magyar Asztalitenisz Szövetség életében, ami bizonyítja, hogy az elmúlt elnökségi időszak alatt meghozott döntések jó úton tartják szövetségünket és ezért nem csak, hogy részesei tudunk lenni a nemzetközi vérkeringésnek, hanem az asztalitenisz szövetségek között is az éllovasok közé tudunk tartozunk,mit az elnyert 2019-es világbajnoksági pályázat is alátámaszt.

Azért tartjuk kiemelten fontosnak, hogy nemzetközi versenyeket szervezzünk, mert a kutatások alapján egy ilyen verseny kedvezően hat a magyar asztalitenisz tömegbázis számára amit az iskola programunkon keresztül mi is folyamatosan kiemelten kezelünk, és személyesen is nagyon fontosnak tartom, hogy minél több gyermek számára meg tudjuk mutatni a legjobb asztaliteniszezőket, akiket Európa fel tud mutatni, ezért a Sport Legyen a Tiéd programban résztvevő iskolák diákjai részére ingyenessé is tettük a rendezvényt.

Az Európa-bajnokság véleményem szerint méltó lesz Budapest és a magyar asztalitenisz hagyományaihoz és ezzel megtudjuk hálálni azt a bizalmat, amit nemzetközi szövetségeseink belénk helyeztek amikor minket választottak lebonyolító szövetségnek.

Remélem, hogy a kedves Érdeklődőknek és Látogatóknak is legalább annyi örömet fog okozni ez az Európa-bajnokság, mint amennyi energiát, lelkesedést és elhivatottságot mi a verseny megrendezésébe fektettünk.

Üdvözlettel,
Dr. Stocker Miklós a Magyar Asztalitenisz Szövetség főtitkára

natran_roland


'